תוכן שיווקי בשיתוף עם פרטנר תקשורת בע"מ

נבטל תכניות ונעשה שמיניות עד שהסמארטפון ינוח בכיסנו שוב, תקין וזמין. זה נובע מכך שהסמארטפון הוא כבר מזמן-מזמן-מזמן לא מכשיר איתו אנו מקבלים ומוציאים שיחות. למעשה, הוא מעט מאוד טלפון והרבה מאוד דברים אחרים. הוא נקודת הגישה שלנו לרשתות החברתיות, לעדכונים מהמשפחה, החברים או העבודה. הוא מפיג השעמום שלנו בהמתנה בתור או לאוטובוס, הוא מנווט אותנו ליעדנו ועוד ועוד… נו אתם יודעים, סמארטפון. הוא גם אחראי לתופעה החדשה יחסית המכונה "נומופוביה" – פחד להיות בלי הסמארטפון.

הסמארטפון תמיד שם בשבילנו כדי להפיג את השעמום בהמתנה

 קרדיט: Shutterstock

 הסמארטפון תמיד שם בשבילנו כדי להפיג את השעמום

למי מאיתנו לא התקלקל הסמארטפון בעבר? זה תמיד קורה ברגע הכי פחות מתאים. בדיוק כשיש לנו יום עמוס במיוחד או לפני נסיעה. פתאום ברגע אחד בודד של חוסר ריכוז או ביש מזל מתקלקל הסמארטפון והחזרתו לכשירות הופכת להיות הדבר הכי דחוף, בוער וחשוב שעומד בפנינו (נומופביה כבר אמרנו...). למי יש פנאי לעשות סקר שוק כמו שצריך או לקבל המלצות? ובכלל, לקבל המלצות בלי סמארטפון זה עניין לא פשוט.

 נשבר מסך הפלאפון! מה עושים?

אחרי פעמיים או שלוש שהתקלקל לנו הסמארטפון, הבנו שבמקום לכבות שריפות, מוטב שיהיה לנו פתרון מן המוכן. שירות תיקונים זמין, זריז ומהיר שיעניק לנו מענה איכותי במחיר סביר. אמנם למדנו זאת בדרך הקשה, אבל אם יש לנו כל כך הרבה בעלי מקצוע קבועים שאספנו לאורך החיים, החל מחשמלאי וכלה בספר, רק הגיוני שיהיה לנו גם שירות קבוע עבור הסמארטפון. זה יחסוך לנו זמן ויוזיל לנו עלויות.

הנה כמה דברים שכדאי לכם לדעת על סמארטפונים תקולים. הסטטיסטיקה אומרת שיום יגיע והם יהיו רלוונטיים גם לסמארטפון שלכם.

Private CARE שירות התיקונים של פרטנר ללקוחות כל החברות. למידע נוסף>>

 

תקלות מסכים

ידעתם ש-50% מתקלות הסמארטפון הן תקלות מסך? מסך שבור, מרצד, שרוט או סתם כזה שהפסיק לפעול, הן התקלות השכיחות ביותר. לא פעם במחזור חיים של מכשיר בודד מתחלפים יותר מארבעה מסכים. תחשבו על זה, מדובר על יותר מארבעה ימים ללא סמארטפון, יותר מארבע קפיצות למעבדה והמתנה וכמובן - עלות שלעיתים עולה על העלות בה רכשתם את הסמארטפון מלכתחילה.

 

מסך שבור. למי זה לא קרה?

האבסורד הוא, שפעמים רבות תקלות המסך החוזרות ונשנות נובעות מתיקון לא איכותי במעבדה או מסך חלופי באיכות נמוכה שנסדק בקלות. אם רק היה לכם שירות תיקונים מוזל למסך או אחריות של כמה חודשים לאחר התיקון הייתם חוסכים את כל הזמן, הכסף ועוגמת הנפש. ובכן, יש שירות כזה  Partner Private CAREבתשלום חודשי קבוע תדעו שתמיד יש מישהו שידאג לטיפולים והתיקונים הנדרשים. הטיפול ייעשה במעבדות משוכללות עם 20 שנות ניסיון וטכנאים מוסמכים על ידי Samsung ו- Apple .

Private CARE שירות התיקונים של פרטנר ללקוחות כל החברות >>

אז מה עושים כשהמסך שבור?

בכל הקשור למסך שבור העולם נחלק ל-3 סוגי משתמשים:

  • המדחיקים: אולי זו רק שריטה? אולי נשבר רק מגן המסך? אולי המסך יאחה את עצמו? וגולת הכותרת: המסך עובד פרפקט, אני רק לא מצליח ללחץ על הספרה 2 והאותיות ט׳ ו- צ׳. המדחיקים יגיעו בדרך כלל למעבדה בתוך ימים בודדים וישלמו כל סכום שיגבו מהם. כמה זמן אפשר להתכתב בוואטסאפ בלי האותיות ט׳ ו- צ׳?
  • המקמבנים: מה הסיכוי שאיש מקצוע יודע יותר ממני? הרי יש היום מלא מדריכים. למה שאחליף מסך אם קצת איזולירבנד עושה את העבודה? אני לא באמת צריך לראות את המקלדת בכדי להקליד "טמי כסקחלחלגג מיומם". המקמבנים יגיעו למעבדה בתוך ימים בודדים וישלמו לא פעם גם על נזק היקפי שגרמו לטלפון תוך כדי נסיונות יצירתיים לתקן אותו בעצמם.
  • המבוטחים: לא מתלבטים יותר מדי, להפך, שירות התיקונים לסמארטפון מאפשר להם לתקן את המכשיר בתוך שעתיים בחצי מהעלות. למה שבעצם ימתינו עם התיקון?

ומה עושים כשהמכשיר נרטב?

גופתו של הסמארטפון מוטלת לצידנו, רטובה כולה. מה עושים? ובכן, טלפון רטוב לוקח אותנו לעולם הססגוני של תרופות הסבתא (תרופות לטלפונים כן?). להטמין באורז, לעטוף בתרד, לאפות במלח וטקס גירוש שדים הם רק חלק מהפרקטיקות הנפוצות כשהטלפון נרטב. אמנם, הדורות המתקדמים של הסמרטפונים יודעים להתמודד עם רטיבות מסוימת (בהנחה שהיצרן החליט ליישן תקן רלוונטי, שקיים ברמות שונות, לאיטום מרטיבות), אבל מרבית הסמארטפונים הפעילים כיום בעולם עדיין לא.

 

לראות את הסמארטפון שלנו טובע, זה מחזה קשה.

לראות את הסמארטפון שלנו טובע, זה מחזה קשה.  קרדיט: Shutterstock

 

בכל מקרה, תרופת הסבתא היעילה ביותר הייתה ונותרה - טיפול מונע: הרחיקו את הטלפון ממקורות מים, שמרו עליו תמיד במקום יציב ובטוח ודעו שרבבות אנשים לפניכם חשבו שלהפיל טלפון לאסלה או להיכנס איתו בטעות לבריכה זה משהו שלעולם לא יקרה להם.

 

תרופות סבתא לסמארטפון

תרופות סבתא לסמארטפון  קרדיט: Shutterstock

שירות תיקונים לסמארטפון - למי ולמה זה טוב?

בעלי מכשירים מתקדמים:  מכשירי הסמארטפון המתקדמים כמו סדרת iPhone 15 וסדרת Samsung Galaxy S24 מצוידים במסכים משוכללים ועתירי טכנולוגיה. מטבע הדברים, החלפת מסך במכשירים אלו היא יקרה מהממוצע ועשויה לעלות בין 1,500 ל-2,500 ₪ ואף יותר. אם כבר התחדשתם במכשיר מתקדם, הוסיפו עלות חודשית נמוכה בכדי לבטח אותו ולמנוע עוגמת נפש עתידית.
אל תגלו לאף אחד אבל עם Private Care Platinum תוכלו ליהנות מתיקון שבר מסך ראשון ללא תשלום עבור מכשירי פרימיום בכפוף לתנאים המלאים.

אנשים שזמנם יקר: כמעט כל תיקון סמארטפון טומן בחובו לפחות יום של חוסר זמינות, ביקור במעבדה (הלוך ושוב) והמתנה. עם שירות תיקונים איכותי תוכלו לחסוך לא מעט זמן וכסף

מי שאינם ׳מומחים׳: ממש כמו במוסך, אם אינכם בקיאים בתחום, במונחים ובטכנולוגיות השונותמוטב לכם לפנות למוסך מורשה. כך גם בתיקון סמארטפון - מזערו חפיפניקיות חוסר מקצועיות המתבצע על חשבונכם ורכשו שירות תיקונים לסמארטפון. כך תוודאו כי הוא מקבל טיפול מקיף ואיכותי עם אחריות.

אז בקיצור, אין מכשיר או מוצר שממלא את היומיום שלנו יותר מסמאטרפון. מדובר במוצר שהוא לא רק פונקציונלי, אלא גם אופנתי - זו גם הסיבה שאנחנו מוכנים להשקיע בו מלכתחילה אלפי שקלים, ותמיד חייבים לשים את ידינו על החידוש. הסמארטפון מספק את היצר הפטישסטי שלנו, זו הבריאה הכי משמעותית של בני-האדם בעשורים האחרונים (הדייסון מקום שני). יש לנו מסכי רטינה, סמאטרפונים מתקפלים, בטח עוד עשור האייפון שלנו יהפוך לרחפן ונוכל לקנות באמצעותו חטיף במאנץ' לילי. ונכון, התרגלנו לשלם מעט על חבילת סלולאר – שכוללת שיחות, גלישה וכולי, אך בד-בבד אנחנו מוציאים הרבה יותר כסף על החידושים הטכנולוגים הפנטסיטיים, והם ממש לא זולים - אז מה לא נשקיע עוד קצת בשירות תיקונים לסמארטפון?

עם Partner Private CARE תוכלו להיות רגועים, ולהסיר דאגה מליבכם. עוד לא הצטרפתם?